Tuzla Online | Tuzla Şehir Rehberi | Hoş Geldiniz
REKLAM ALANI

Telefonu ????kerten mesaj i??in a????klama geldi

iPhone’lar?? kilitleyen mesajlar ile ilgili Apple’dan ??nemli bir a????klama geldi.

Telefonu ????kerten mesaj i??in a????klama geldi
REKLAM ALANI

iPhone’lara gelen ve i??inde Arap??a harflerin de bulundu??u mesajlar??n telefonlar?? ????kertti??i y??n??nde ??ikayetlerin artmas??yla birlikte Apple’dan konuyla ilgili ??nemli bir a????klama geldi. ??ok yak??nda gelecek yeni iOS g??ncellemesini indirenler bu sorundan tamamen kurtulacak.

D??nya genelinde on binlerce iPhone kullan??c??s?? ak??ll?? telefonun Messages uygulamas??ndan kaynaklanan bir hata ile kar???? kar????ya.

iPhone’lara gelen ve i??inde Arap??a harflerinde bulundu??u bir dizi harfin bir araya gelmesiyle olu??an mesaj??n d????t?????? iPhone ekranlar?? donmaya ba??lay??nca kullan??c??lar ??ikayetlerini sosyal medya ??zerinden g??stermeye ba??lad??. Apple’a yak??n kaynaklara g??re iPhone’lar??n ????kmesinin nedeni Messages (Mesajlar) uygulamas??nda bulunan bir kod hatas??…

BU MESAJI G??R??RSEN??Z A??MADAN S??L??N

Hen??z ??ok yayg??n g??r??lmeyen bu mesaj?? g??ren kullan??c??lar??n SMS ekran??nda bu mesaj?? g??rd??klerinde SMS’i a??madan silmeleri gerekiyor; aksi halde iPhone’lar??n dondu??u g??r??l??yor.

iPhone’un Messages uygulamas??na g??nderilen bir mesaj??n sebep oldu??u sorunun bilin??li bir sald??r?? olup olmad??????na dair hen??z??bir bilgi??bulunmuyor.??Daha ??nce de benzer sorunlar ya??ayan iPhone’lar Apple’??n m??dahalesi sonras??nda bu sorundan kurtulmu??tu.

APPLE’DAN A??IKLAMA: SORUNUN FARKINDAYIZ, G??NCELLEME YOLDA

Apple’dan konuyla ilgili yap??lan a????klamada s??z konusu sorunun fark??nda olundu??u; ??ok yak??nda yay??nlanacak yeni bir iOS g??ncellemesiyle sorunun ortadan kald??r??laca???? belirtildi.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ