Tuzla Online | Tuzla Şehir Rehberi | Hoş Geldiniz
REKLAM ALANI

Stk???lar Vali Kahraman?????n Ba??kanl??????nda Bir Araya Geldi

Erzincan’da ilk, orta ve y??ksek ????renim ????rencilerinin yurt ve bar??nma sorunlar??n??n tespiti, e??itim kalitesinin art??r??lmas??na y??nelik g??r???? al????veri??lerinde…

Stk???lar Vali Kahraman?????n Ba??kanl??????nda Bir Araya Geldi
REKLAM ALANI

Erzincan’da ilk, orta ve y??ksek ????renim ????rencilerinin yurt ve bar??nma sorunlar??n??n tespiti, e??itim kalitesinin art??r??lmas??na y??nelik g??r???? al????veri??lerinde bulunmak ve gelecekte bu konularda sivil toplum ??rg??tleri ve i?? adamlar??nca Erzincan’da yap??lacak olan yat??r??mlar?? y??nlendirmek amac??yla Erzincan Valisi S??leyman Kahraman’??n ba??kanl??????nda T??rkiye’nin e??itimde hizmet sa??layan ??nemli sivil toplum kurulu??lar??n??n kat??l??m??yla toplant?? d??zenlendi.

T??rkiye Gen??lik ve E??itime Hizmet Vakf?? taraf??ndan d??zenlenen programa Erzincan Valisi S??leyman Kahraman, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel M??d??r?? Sinan Aksu, T??RGEV Vakf?? Y??netim Kurulu ??yesi Bilal Erdo??an, ??lim Yayma Cemiyeti, ??lim Yayma Vakf??, ??mam Hatip Okullar?? Mezunlar?? Ve Mensuplar?? Derne??i (??NDER), ENSAR Vakf?? y??neticileri, ilimizde e??itim konusunda faaliyet g??steren kamu kurumlar??n??n m??d??rleri ve sivil toplum kurulu??lar??n??n temsilcileri kat??ld??.

Erzincan’??n di??er illere g??re e??itim a????s??ndan ba??ar?? oran??, ????rencilerin yurt ve bar??nma sorunlar??n??n de??erlendirildi??i toplant??da ayr??ca ilgili sivil toplum kurulu??u temsilcileri taraf??ndan ilimizdeki ??mam Hatip okullar??n??n ihtiya?? ve sorunlar?? dile getirildi. Toplant??da bir konu??ma yapan Vali Kahraman, toplant??n??n ilimiz i??in hay??rl?? olmas??n?? temenni ederek STK temsilcilerinin ilimizde bulunmas??ndan dolay?? duydu??u memnuniyetini ifade etti.

E??itime y??nelik hizmet y??r??ten sivil toplum kurulu??lar??n??n y??neticilerinden olu??an heyet toplant??n??n ard??ndan Vali Kahraman ile birlikte Kemah ve Kemaliye il??elerini ziyaret ederek e??itim tesislerinde incelemelerde bulundular, Erzincan ??niversitesi Rekt??r?? Prof. Dr. ??lyas ??apo??lu ve il??e kaymakamlar??ndan e??itim kurumlar??n??n sorunlar??, ????rencilerin bar??nma ihtiya??lar?? gibi konularda bilgi ald??lar.

Kemaliye program??nda Do??a Tarihi M??zesinde de incelemelerde bulunan heyet burada m??ze i??erisindeki toplant?? salonunda d??zenlenen toplant??da il??enin e??itim durumu hakk??nda bilgi ald??lar. Kemaliyeli hay??rsever i??adam?? Hac?? Ali Ak??n’??n da kat??ld?????? toplant??da konu??an Vali Kahraman, Hac?? Ali Ak??n’a e??itim alan??nda ilimize yapt?????? yat??r??mlardan dolay?? te??ekk??r ederek, Hac?? Ali Ak??n’??n ??rnek bir hay??rsever oldu??unu belirterek uzun ??m??rler diledi. Kemaliye Hac?? Ali Ak??n Meslek Y??ksek Okulunun ziyaret edilmesinin ard??ndan heyetin Erzincan’dan ayr??ld?????? belirtildi.

Kaynak: ??HA

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ