Tuzla Online | Tuzla Şehir Rehberi | Hoş Geldiniz
REKLAM ALANI

Pratik Profiterol Tarifi

Pratik Profiterol Tarifi
REKLAM ALANI

Malzemeler:

Hamuru i??in:

1 su barda???? su
1 su barda???? un
125 gr margarin
3 adet yumurta

Kremas?? i??in:

1 paket vanilyal?? puding

Sosu ????in:

1 paket haz??r ??ikolatal?? sos

Tarifi:

K??????k bir tencereye margarini ve 1 bardak su koyarak kaynat??n. Su kaynay??p ya?? eridikten sonra, unu yava?? yava?? ekleyin, bir yandan kar????t??r??n. Kar??????m?? 2-3 dakika daha s??rekli kar????t??rarak pi??irin.Daha sonra yakla????k 10 dakika hamurun so??umas??n?? bekleyin.

So??uyan hamurun ??zerine 3 adet yumurta ekleyerek, hamura iyice yedirin. Bu i??lem sonucunda yap????kan k??vamda bir hamur elde etmi?? olaca????z. Hamuru 10 dakika dinlenmeye b??rak??n.

F??r??n tepsinini ya??lay??n.(ya??l?? ka????tta kullanabilirsiniz.) Ka????k yard??m??yla hamurunuzdan ceviz b??y??kl??????nde par??alar?? aralar??nda en az 2?????er cm olacak ??ekilde tepsiye dizin. Daha ??nceden 180 derece f??r??nda ??zerleri k??zarana kadar yakla????k 40 dakika pi??irin.

Hamurlar haz??r olduktan sonra i??inin kremas?? i??in 1 paket haz??r vanilyal?? pudingi haz??rlay??n. Pi??en hamuru ikiye b??lerek aralar??n?? krema ile doldurun.

T??m hamurlar?? doldurduktan sonra, haz??rlad??????n??z haz??r ??ikolata sosunu ??zerinde gezidirdikten sonra servis yap??n.

Afiyet olsun.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ